Palvelut ja hinnastot

Palveluita pääset varaamaan, joko Timman kautta tai soittamalla minulle suoraan.

Voit myös ostaa sarjahoitoja edullisempaan hintaan. Käytän hoidossani vain laadukkaita tuotteita ja suomalaisen maahantuojan laitteita.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

 

Huomioithan, että:

  • mikäli et tule varattuun aikaan tai perut ajan alle vuorokauden sisällä hoitoajankohdasta, niin veloitamme 50% varatusta palvelusta.
  • alennettuun hintaan ostetuilla sarjahoidoilla ei ole palautusoikeutta.

 

 

Ripset ja kulmat

Näyttävä, mutta luonnollinen look helposti! Korosta säihkysilmiäsi ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella ja kestovärjäyksellä. Ripsien taivutus taivuttaa ripsesi kauniisti, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä. Kesto 4-8 viikkoa.

Kestovärjäys on loistava tapa ylläpitää huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Ripsien värjäys antaa syvyyttä katseelle ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Kestovärjäys on loistava tapa ylläpitää huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. 

Kulmien laminointi tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Sisältää kulmien värjäyksen ja muotoilun.

Varjostuksessa puuttuvat selkeät ääriviivat.

Tekniikalla luodaan efekti, että kulmat ovat kuin kulmakynällä tai luomivärillä kevyesti meikattu.

Mikroblading + kestopigmentointiyhdistelmä. Tehdään vain uusille, ei vanhoja pigmentoitujakulmia alla.

Kestopigmentoinnin avulla parannetaan huulten luonnollista väriä sekä muotoa! Menetelmä tehdään pigmentointikoneella. Kestopigmentoinnin avulla korostat piirteitäsi ja saat huolitellun näköiset huulet.

Poistomenettely vanhoille kulmille. Vaatii useamman käsittelyn.

Laite- ja injektiohoidot

HIFU-hoito perustuu kohdistettuun ultraäänienergiaan, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja saa aikaan ihon uudistumisen. HIFU vaikuttaa ihon syviin kerroksiin ja aktivoi kollageenisäikeitä sekä elastaania. Hoidon jälkeen tulokset ovat nähtävissä välittömästi, mutta lopullinen lopputulos on havaittavissa noin 2 kk hoidosta.

HIFU-hoito perustuu kohdistettuun ultraäänienergiaan, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja saa aikaan ihon uudistumisen. HIFU vaikuttaa ihon syviin kerroksiin ja aktivoi kollageenisäikeitä sekä elastaania. Hoidon jälkeen tulokset ovat nähtävissä välittömästi, mutta lopullinen lopputulos on havaittavissa noin 2 kk hoidosta.

LipoHifulla eroon ylimääräisestä rasvasta. LipoHifussa hyödynnetään korkean taajuuden ääniaaltoja, joiden avulla poistetaan rasvasoluja kehosta. Lipohifu-hoidon avulla voidaan vähentää paikallisia rasvakerroksia erityisesti vatsan alueelta. Hoidossa ihoon suunnataan korkean taajuuden ääniaaltoja, jotka kulkevat ihon läpi ja keskittyvät tarkasti juuri toivotun alueen rasvasoluihin. Ääniaallot saavat aikaan rasvasolujen solukalvon rikkoutumisen, joka johtaa rasvan vapautumiseen soluista. Vapautunut rasva poistuu kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan kautta. LipoHifu-hoito noin tunnin ja hoidon aikana potilas tuntee vain lämpöä tai kylmyyttä hoidettavalla alueella. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä jonkin verran punoitusta, turvotusta tai mustelmia, mutta nämä oireet yleensä häviävät muutaman päivän kuluessa. 

Kasvoille tehtävä laitehoito perustuu menetelmään, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia kiihdyttäen kollageenin muodostumista. Turvallinen ja kivuton hoito tuntuu pienenä lämmön tunteena iholla. Hoidon lopputuloksena iho napakoituu ja sen sävy tasoittuu. RF-hoito on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Sillä on vaikutusta myös huuliryppyihin, roikkuvaan kaulan ihoon, kaulan alueen ryppyihin sekä ihon yleiskiinteytykseen. Iän tuomien muutosten lisäksi radiofrekvenssillä voidaan myös hoitaa couperosaa, aknea, aknearpia sekä psoriasista.

Vartalolle tehtävä laitehoito perustuu menetelmään, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia kiihdyttäen kollageenin muodostumista. Turvallinen ja kivuton hoito tuntuu pienenä lämmön tunteena iholla. Hoidon lopputuloksena iho napakoituu ja sen sävy tasoittuu. Sillä on vaikutusta ihon yleiskiinteytykseen. Iän tuomien muutosten lisäksi radiofrekvenssillä voidaan myös hoitaa couperosaa, aknea, aknearpia sekä psoriasista.

Selluliitti on lähes jokaisen naisen ongelma. Syitä voivat olla huono verenkierto, rasvasolujen paisuminen, sidekudosten heikkous, lymfanesteen juuttuminen kudoksiin tai hormonitasapainon häiriöt. Mesoterapia parantaa verenkiertoa, vahvistaa sidekudoksia ja liuottaa ylimääräistä rasvaa, jonka seurauksena myös iho ja selluliitti tasoittuu. Suosittuja hoito-alueita ovat mm. kaksoisleuka, vatsa, sisä- ja ulkoreidet ja pakarat.

Mesoterapiasta on myös apua muihin ihon ongelmiin, sillä ne myös tasoittavat ihon pintajuonteistoja ja arpia, kiinteyttävät veltostunutta ihoa, korjaavat ihon värivirheitä, tasapainottavat rasvaisen ihon talintuotantoa, ja kosteuttavat kuivaa ihoa.
Mesoterapiassa vaikuttavat aineet injektoidaan ihoon sarjapistoksilla. Vaikuttavina aineina mesoterapiassa voidaan käyttää kaikkia ihossa luonnollisesti esiintyviä yhdisteitä; hyaluronihappoa, vitamiineja, peptidejä, hivenaineita ja antioksidantteja.
Parhaat tulokset hoidosta saadaan 3-5 kerran sarjahoitoina.

Mesoterapiasta apua hiustenlähtöön! Mesoterapia on tehokas menetelmä hiusten vahvistamiseen, hiusten kasvun palauttamiseen sekä hiuspohjan kunnon parantamiseen. Mesoterapiasta voi olla apua hormonaalisesta epätasapainosta johtuvaan hiustenlähtöön, hiusten kuivuuteen, hilseilyyn sekä hiusten rakenteen muutoksiin. Kyseessä on suosittu hoitomenetelmä, jossa hiusten kasvua lisääviä aineita ruiskutetaan päänahan alle. Hoito sopii erinomaisesti niin naisille kuin miehillekkin. Mesoterapia estää hiustenlähtöä, pidentää hiusten aktiivisen kasvun ja kehityksen vaiheita, antaa hiustupille riittävästi tarvittavaa ravintoa sekä lisää hiusten tiheyttä

 Huulten muotoilun avulla saat täyteläiset ja kauniin muotoiset huulet. Muotoilulla voidaan lisätä volyymia, korostaa amorikaarta tai korjata symmetriaa.

Täyteaineen avulla voidaan myös syväkosteuttaa huulia ja tasoittaa tehokkaasti ryppyjä suun ympärillä. Tällöin huulten volyymi kasvaa vain kevyesti. Hoidon jälkeen huulet ovat ihanan pehmeät ja täyteläiset. Hoito sopii hyvin sellaiselle, jonka toiveena on päästä eroon suunalueen rypyistä sekä saada maltillista kasvua huulten kokoon.

Italialaiset INFINI Premium Filler täyteaineet ovat täysin turvallisia ja huolellisesti testattuja. Täyteaineet sisältävät erilaisia hyaluronihappopitoisuuksia ja -koostumuksia. Aineet integroituvat täydellisesti kudokseen luoden luonnollisen ja kestävän lopputuloksen. Hyaluronihappoa esiintyy luontaisesti kehossa ja se  poistuu kehosta luonnollisesti ilman jälkivaikutuksia, jolloin huulten muoto palautuu alkuperäiseen tilaansa. Täyteaineen vaikutus kestää huulissa noin 6-8 kuukautta, jonka jälkeen hoito voidaan toistaa.

Laserin avulla pystytään tehokkaasti häivyttämään ihon pinnalla olevia muutoksia. Laserilla voidaan käsitellä kasvojen, kaulan tai kämmenselkien alueita. Laser on oivallinen laajentuneiden hiusverisuonten häivytykseen sekä telangiektasioiden, angiomien, ruusufinnien ja aknen hoitoon. Ihon pigmenttimuutoksiin kuten pigmenttisoluhäiriöihin, läiskiin, pisamiin, maksaläiskiin sekä auringon aiheuttamiin muutoksiin laser tehoaa myös erittäin hyvin. Sopiva hoitoväli on 3-4 viikkoa.

Laserin avulla pystytään tehokkaasti häivyttämään ihon pinnalla olevia muutoksia. Laserilla voidaan käsitellä kasvojen, kaulan tai kämmenselkien alueita. Laser on oivallinen laajentuneiden hiusverisuonten häivytykseen sekä telangiektasioiden, angiomien, ruusufinnien ja aknen hoitoon. Ihon pigmenttimuutoksiin kuten pigmenttisoluhäiriöihin, läiskiin, pisamiin, maksaläiskiin sekä auringon aiheuttamiin muutoksiin laser tehoaa erittäin hyvin. Sopiva hoitoväli on 3-4 viikkoa. 

Carbon eli hiilikuorinta on mullistava sekä täysin kivuton ihon epäpuhtauksien laserhoito! Hoito soveltuu rasvaiselle, samealle- sekä akneiholle ja se sopii myös mustapäiden sekä laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hiilikuorinta on erinomainen keino ihon kuorimiseen ja virkistämiseen, eikä se vaadi palautumisaikaa. Hoidon tuloksena on pehmeämpi, säteilevämpi ja kiinteämpi iho.

Hoidossa iholle levitetään kerros nestemäistä hiiltä, joka pureutuu syvälle ihohuokosiin. Hiilihiukkaset reagoivat laservaloon ja tuhoutuessaan ne ottavat mukanaan kuolleita ihosoluja, epäpuhtauksia ja rasvaa syvältä ihohuokosista. Huomattavia vaikutuksia voidaan nähdä jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta pitkän aikavälin tulosten maksimoimiseksi suositellaan säännöllisiä hoitoja. Halutessasi voit varata veloituksettoman konsultaatiokäynnin. Hoito on täysin turvallinen ja lempeä kaikille ihotyypeille sekä samalla se puhdistaa tehokkaasti ihoa!

HUOM! Hoitoa ei voida tehdä jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai vahvat lääkitykset (antibiootti, roaccutan jne.) Käytetyt tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Hoito on ihotautilääkäreiden hyväksymä, allergia testattu sekä hyväksytty, eikä sitä ole testattu eläimillä. Hoito voidaan suorittaa mille tahansa ihoalueelle, myös selälle ja rinnalle.

Haluaisitko päästä häiritsevistä ihokarvoista lopullisesti eroon ja vielä lähes kivuttomasti? Caretech Velvet Super Hair Removal – SHR-menetelmän avulla pysyvä karvanpoisto on mahdollista! 

 

Sarafin Pmu on ainut toimija Suomessa, jolla on käytössään uusin malli Caretech Velvetistä.

Menetelmässä käytetään mm. matalaenergiaa sekä jäädytystekniikkaa, joka mahdollistaa nopean sekä kivuttoman karvanpoiston. Hoito on erityisen tehokas myös vaaleille karvoille sekä laitteessa on ohjelma myös ruskettuneelle iholle. Hoitokertojen määrä riippuu karvojen määrästä. Hoidon jälkeen karvat usein putoavat ja uudet kasvuvaiheessa olevat karvat ovat pinnassa juuri tuolloin. Hoitoväli pitenee hoitojen edetessä, kun karvan kasvu hidastuu. Arvioitu hoitoväli on yleensä neljä viikkoa.

Haluatko eroon vanhasta tatuoinnista joka ei enää ole tyyliäsi? Onko ajan hammas purrut vanhaan tatuointiisi niin ettei se ole enää tunnistettava? Ammattilainen auttaa sinua pääsemään eroon tatuoinneista turvallisesti ja helposti. Yhden käynnin aikana tehdään kaksi poistoa 20-30 min välein. Huomioithan, että yksi poistokerta ei välttämättä riitä tatuoinnin poistamiseen kokonaan. Kaikki tatuoinnin poistot tekee ammattilainen, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinnin poistoon.

Haluatko eroon vanhasta tatuoinnista joka ei enää ole tyyliäsi? Onko ajan hammas purrut vanhaan tatuointiisi niin ettei se ole enää tunnistettava? Ammattilainen auttaa sinua pääsemään eroon tatuoinneista turvallisesti ja helposti. Yhden käynnin aikana tehdään kaksi poistoa 20-30 min välein. Huomioithan, että yksi poistokerta ei välttämättä riitä tatuoinnin poistamiseen kokonaan. Kaikki tatuoinnin poistot tekee ammattilainen, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinnin poistoon.

Haluatko eroon vanhasta tatuoinnista joka ei enää ole tyyliäsi? Onko ajan hammas purrut vanhaan tatuointiisi niin ettei se ole enää tunnistettava? Ammattilainen auttaa sinua pääsemään eroon tatuoinneista turvallisesti ja helposti. Yhden käynnin aikana tehdään kaksi poistoa 20-30 min välein. Huomioithan, että yksi poistokerta ei välttämättä riitä tatuoinnin poistamiseen kokonaan. Kaikki tatuoinnin poistot tekee ammattilainen, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinnin poistoon.

Referenssit